Reparation av fotdon

Värst tilltygat efter loppet förra söndagen var ohotat fötterna. Kände därför att de behövde lite extra omsorg i syfte att reparera skador och förbereda för kommande utmaningar. Elisabeth lyckades nästan få dem att se helt normala ut. Jag skulle till och med vilja sträcka mig till säga att de såg smäckra och välskötta ut efter behandlingen :-) Så dagens tips till alla tränande – och löpare i synnerhet – är helt enkelt: ta hand om era fötter! Blånaglar, blåsor, hälsprickor, nageltrång, förhårdnader etc kan förstöra de finaste av löpturer.

20131021-220034.jpg

20131021-220043.jpg

 

Förutom denna stund av lyx har jag främst ägnat mig åt kontorsrelaterat jobb idag. Jobb som inneburit administration kring företaget men även en del juridiska spörsmål. För närvarande håller jag på att avsluta ett par större projekt på det senare temat som jag lett respektive varit delaktig i hos min nuvarande arbetsgivare. För från och med årsskiftet kommer jag ju enbart att ägna mig åt verksamheten i Träningsguiden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>