Gymkondis: omväxlande intervallpass


En låååång dag är nu till ända och jag summerar den ungefär såhär: morgonstress med sega ungar, sex pt-timmar, lunch med Gunilla, möte, intervallpass, middag på Spisa Matbar med Charlotte. En helt vanlig dag. Och en bra sådan. Familj, jobb, vänner, god mat och träning; what more can I ask for.

20130905-214131.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Längtade efter pulsträning idag. Så, jag tog mig till gymet och körde följande upplägg:

Crosstrainer: 5 min lugnt efterföljt av 10 minuter 30/30 intervaller, dvs: 30 sek max och 30 sek återhämtning;

Roddmaskin: 5 min lugnt efterföljt av 10 minuter 30/30 intervaller (se ovan); samt

Cykel: 5 min lugnt efterföljt av 10 minuter 30/30 intervaller (se ovan).

Svettigt, roligt och omväxlande. Total tidsåtgång 45 min.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>