Styrketräning med puls

 

2013-02-26 08.51.38

Då jag saknar de normala pulshöjande passen från löpträningen den här veckan beslutade jag mig att köra ett styrkepass med lättare vikter, fler repetitioner och kortare vila (det som många kallas crossfit). Passet bestod av två block:

BLOCK 1: frivändning; frontböj; militärpress; knäböj; militärpress (allt i en session): 7 reps och 5 set. 30 sek vila mellan seten.

BLOCK 2: 4 frivändningar, 8 knäböj, 10 burpees, 20 rygglyft och 20 mountainclimbers. 5 varv. 1 minut ”vila” då jag gjorde jag crunches.

Total tidsåtgång (för mig) 40 min varav 10 min utgjorde uppvärmning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>