Fredagen i bilder

20131123-155558.jpg

 

 

20131123-155531.jpg

Morgonpt efterföljt av morgongym med Johan. Det jag tar med mig från det här passet – som innehöll flera tunga övningar för överkroppen – är de höga energinivåerna genom hela passet. Kunde ge allt i varje övning, set och repetition vilket skapade en härlig känsla av kraft och ”oövervinnlighet” – som jag bar med mig hela fredagen. Träning alltså: ger mer energi än vad den tar!

2013-04-25 10.03.33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Därefter en hel del jobb med att avveckla det sista av mina juridiska uppdrag; snart jobbar jag uteslutande som PT och med verksamheten i Träningsguiden! Läskigt men fantastiskt kul och spännande. Detta innebär att jag kommer ta mig an nya klienter från årsskiftet. Är du intresserad av att träna och utveckla dig själv och din hälsa med mig? Anmäl dig (via telefon eller mail)  så snart som möjligt för ett inledande möte.

20131123-155610.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20131123-155506.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredagen avslutades sedan i klass med en underbar middag: ceviche, anka och cheesecake.  Och så ett par glas magiskt gott vin till detta. Helt i min smak!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>