Helghäng med småsyrrorna

 

20131124-215012.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vilken underbar söndagsmorgon! Mötte upp Tessan och Elle för långpromenad i Skatås med efterföljande mysfrukost på cafe. Bara vi tre och lite som förr så att säga (minus slagsmål :-)). Och som jag älskar att hänga med dessa systrar – hade kunnat spendera hela dagen där på cafeet om det inte vore så att de där fyra små människorna hemma också är underbara att söndagsmysa med :-) Idag stod tjejerna för underhållningen när de uppträdde tillsammans med sin dansgrupp Young Moves. Så bra! Finns det något roligare sätt att röra på sig än att dansa till bra musik.

2013-05-09 18.57.26

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Söndagen toppades sedan av födelsedagsfirande av den här grymma svågern! En svåger som tillsammans med syrran ska springa Ultravasan i sommar; den lilla sträckan om nio mil mellan Sälen och Mora! Detta tycker till och med jag är crazy :-)

1 comment — post a comment

Roxen

Du kommer dit sen också ska du se 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>