Ät, träna, vila – repeat, repeat och repeat…

Ibland känns det som att jag inte hinner trycka på publiceraknappen vad gäller veckans benpass innan nästa är genomfört. Veckorna går fort och det gäller att försöka få till sina pass – varje vecka. Det går liksom inte leva på gamla meriter när det kommer till träning. Formen – och framförallt kroppen behöver ständigt underhållas i form av varierad, genomtänkt och kontinuerlig träning. (En annan sak är att då och då lägga in återhämtningsveckor men då är det genomtänkt och en del i ett långsiktigt upplägg kring träningen.) För egen del strävar jag efter att (styrke)träna igenom hela kroppen under varje vecka. Just nu fördelat på två pass där jag delar upp kroppens muskler så att jag vid det ena tillfället tränar ben&mage/core och vid det andra tillfället de muskler som återstår (dvs. överkroppen minus mage/core).20131125-204015.jpg

20131125-204022.jpg

 

”Bellyback”. Jag kör en variant där jag crunchar in huvudet mot höftböjaren och omvänt på tillbakavägen (typ som att skjuta rygg). Detta utgör en del i min träning för att komma tillrätta med mitt överdrivna svankande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>