Back in the saddle

Så var det dags att återuppta löpningen efter senaste veckans ”vila”. Det är nyttigt ur flera perspektiv att avhålla sig från träning emellanåt. Ett sådant perspektiv och aha-upplevelse är hur segt det är att ge sig ut på en runda när man inte tränat på ett tag. Hade precis börjat komma in i ett bekvämlighetsmood där det inte var så dumt att ”slippa” snöra på sig löparpjucksen för att ge sig ut. Kallt. Tidigt. Seg. Trött. Stressad. Massor av ursäkter som poppade upp och önskade sätta stopp för den planerade träningen. Ett träningspass som dock aldrig var ohotat – skulle väl aldrig vika ner mig för sådana här destruktiva tankar (:-)) MEN det är bra att komma i kontakt med den här typen av känslor för att kunna sätta sig in i klienternas situation. Är inte ovanligt att klienter vänder sig till mig för att få stöd och hjälp i att komma igång med träning eller ta upp träningen efter en längre paus. Nyttigt då att iaf ana HUR segt det kan kännas att komma ut på passen om träningsuppehållet varat en längre tid eller till och med varit obefintlig.

20131109-232745.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rundan blev idag 20 km. Krispig och vacker runda längs med havet. Hade Kropp&Själ (P1) i lurarna. Rekommenderas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>