Med löparskor till Mallorca…

…vill ni inte missa!

shutterstock_136301591_Top Image

Idag har Susanne och jag sytt ihop och planerat det sista i programmet för veckan. Och vilket gediget program; löpning, styrka och rörlighet i en underbar mix där alla träningspass noga planerats, dels i sig, dels i hur de ligger i förhållande till varandra. Dagliga lugna morgonjoggar blandas med teknikträning, intervaller och långpass. Styrketräning uppdelat på flera pass med olika fokus och intensitet. Och så rörlighet, såväl i form av dynamisk stretch som yoga på stranden. Utöver träningen kommer du att inspireras och få fördjupad kunskap om träning&kost genom de föreläsningar Susanne och jag håller under veckan. Och alltsamman inramat av de vackraste vyer, god&hälsosam mat, gemenskap, avkoppling och glädje. Ta chansen och följ med på årets bästa träningsresa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>