Ses vi i helgen?

20131128-225513.jpg

Idag har jag varit på möte och utbildning på Svenska Mässan. Detta med anledning av att jag ska jobba på Fitnessfestivalen i helgen (älskar mitt jobb :-)!). Arbetsuppgifterna består främst i att agera domare under tävlingarna i chins och dips på lördag respektive bicepsbattle och bodypress på söndag. Kom gärna förbi och säg hej om ni är på plats!

20131128-225539.jpg

 

Blev sen träning idag. Styrkepass på schemat och bara att göra. Bra att variera sig även vad gäller träningstider. Uppskattar att 80 % av min egen träning är avklarad innan lunch. Trodde därför att jag skulle vara lite klen såhär på kvällskvisten men det var istället tvärtom. Var nog till och med något starkare än vanligt!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>