Personlig träning – en dag på jobbet

Fyra personliga träningar på dagens schema. Fyra individer med helt skilda mål och syfte med sin träning. Och följaktligen fyra helt olika pass.

K – karriärskvinna som är mitt uppe småbarnsåren. Har avsatt en timme för styrketräning i veckan. K har anlitat mig för att få ut mesta möjliga av den timmen. Vi kör PT-hemmahos med oanständigt tidig start. Tränar ett riktigt tufft styrkepass för hela kroppen.

M – jurist och tonårsmamma som precis fått upp ögonen för träning. Vill utveckla sin rörlighet, löpning och styrka. Vi blandar kombinationspass med specifika träningar där vi fullt ut fokuserar på en av områdena. Idag körde vi ett kombinationspass i mitt hemmagym.

T – student som vill springa milen under 40 min. Idag körde vi korta intervaller och tränade explosivitet med skivstång.

V – kvinna i 40 årsåldern som börjat få ont i nacke och rygg efter mångårigt arbete framför en dataskärm samt kånkande av tre barn. Vill få bättre hållning, bli av med smärtorna i rygg&nacke samt ”hitta tillbaka till formen”. Vi tränade hållningsträning i form av dynamisk stretch med pinne efterföljt av ett styrkepass i gymet (idag: core&ben).

Marie PT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>