Fitnessfestivalen – dag 1

Vilken dag! Har träffat så många intressanta människor, kända och okända. De allra flesta med ett stort leende på läpparna. Vilken ofantligt stor och divergerande skara människor som idag besökte Fitnessfestivalen för att ta del av det senaste på marknaden när det gäller träning och hälsa. Uthållighetsidrottare, gruppträningsmänniskor och crossfitjunkies blandat med löpare, bodybuilders och fitnessfolk. Så himla härlig mix som skapade en vitaliserande och positiv stämning på Svenska Mässan. Och vilka fantastiska prestationer som utfördes av atlterna i tävlingarna (SM i chins och dips) där jag hade äran att vara domare.

20131130-201417.jpg

 

Den här mannen var väldigt duktig på att göra dips och gjorde betydligt fler än undertecknad. Erkänner mig besegrad.

20131130-201446.jpg

 

 

20131130-201527.jpg

 

 

Testar utrustningen innan tävlingarna. Det är jobbigt att utföra chins – särskilt om man är noga med tekniken – och det kräver enormt mycket träning för att bli bra på det. Kanske ligger det något i det som Paolo påpekade idag – det är för lite chins&dips och för mycket chips&dip.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>