Kärlek, vänner, träning och vin

20140723-001001.jpg

20140723-001013.jpg

20140723-001031.jpg

Som så många andra njuter jag fullt ut av livet, solen, magin och stämningen som följer av det fina vädret. Vaknade i vackra Nyhamnsläge imorse. Tog en kort jogg med efterföljande promenad med Eva. Ett morgondopp och en rejäl frukost senare satt Henric och jag i bilen på väg till Göteborg. Konstaterade gemensamt att vi helst av allt velat stanna i Skåne ytterligare en stund. Men som bilderna utvisar dröjer det inte länge förrän det är dags för ytterligare ett besök. Och då för att hälsa på nytillskottet och Daniel och Evas tredje barn :-)

Väl hemma var det dags för mera vänner. Först tränade jag och Gunilla ett crossfitinspirerat pass med kettlebells, hantlar och trx i vår trädgård. Postworkoutmeal utgjordes av tilltugg från lokala saluhallen; ostar, salami, bär etc. Sedan anslöt Henric och Andreas. och tillsammans avnjöt vi middagsmat i form av tapasbuffe från Manana. Jättegott och ett kul alternativ till den traditionella hämtmaten.

Imorgon väntar kort morgonjogg, jobb och middag ”på stan” med långväga gäster. All good.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>