Semesterfeeling på jobbet

20140723-223420.jpg

20140723-223436.jpg

20140723-223448.jpg

Har haft en härlig dag på jobbet. Men innan dess hann jag med en liten löprunda. Försöker springa några kilometer varje dag snarare än längre pass med vilodagar emellan. Det känns som att foten gillar det förra upplägget bättre.

Förmiddagskunder i vår trädgård; trxen i plommonträdet. Skivstång, hantlar och kettlebells på en av våra uteplatser. Lunch på altanen. Eftermiddagsträning med kund på TFC där jag också klämde in ett kort ryggpass (fyra set och åtta reps av chins, bred rodd i tbar, latsdrag, smal rodd i tbar, omvända flyes och ryggresningar) innan det var dags för att avsluta arbetsdagen i Slottsskogen. Snabbt ombyte i bilen och stopp för middag på Hovås Kallbadhaus med svärfar och hans fru Sofia. Mycket trevligt! Och gott. Kunde som vanligt inte motstå räkmackan.

Äpplena på bilden är från en odling svärfar och Sofia besökte på sin resa i Tyskland. Hur fina!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>