Fredagsnöjen

Nöjd med tillvaron. Och det går ju inte vara annat när dagen startas med spring. Det blir inte långt. Det går inte snabbt. Men det är bästa dagsstarten. För det händer något i kroppen vid löpning – och morgonjogg i synnerhet. Något som påverkar humör, välmående och energinivåer. Och det sitter ofta i hela dagen. Pröva vettja! På köpet får du dessutom förbättrad kondition och bättre form :-)

Klienter som tränade till failure idag. Så inspirerande att träna människor som ger allt de har på varje träning. Ibland har de mycket. Ibland har de lite. Men ger alltid det som finns att uppbåda när det vankas träning. No holding back. Gillart.

Inspirerad av svettiga och hårdtränande klienter blev det ett axel/triceps/bröstpass med Henric på TFC. Vi körde följande övningar: bänkpress, lutande hantelpress, militärpress, drag i sidan i cable, rotatorcuff, lyft framåt med viktplatta, overheadpress och pushdown.

En dusch senare begav vi oss mot stan för att möta upp lite vänner. Det blev fördrink på Barabicu samt middag på Market. Mycket bra alltsammans.

Nu väntar skönhetssömnen. Slutet gott. Allting gott.

20140726-001415.jpg

20140726-001431.jpg

20140726-001443.jpg

20140726-001455.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>