Lördagsbra


IMG_4905

Min syster. I mina ögon alltid bäst!

Fem bästa sakerna idag. Utan inbördes ordning.

Morgonpromenad. Lagom aktivitet i värmen. Kunde njuta och röra mig utan att sköljas bort i svett och med oskäligt hög puls.

Lördagsgodis. Gräddkolor, chokladmandlar och ferraribilar. Alltihop smakade fantastiskt.

Soffhäng med regnet smattrande mot rutan. Underbart att öppna upp och känna vindar som faktiskt svalkade. Höra växterna på altanen och i trädgården jubla över att få bli återfuktade. Tändaljusfanatikern i mig blev också tillfredsställd.

Henrics och mina förhandlingar kring ett kommande event. Oj, så uppfriskande det är med lite argumentations- och förhandlingsjobb emellanåt. Dessvärre märks det att han fortfarande är advokat och att jag har lämnat branschen.

Ölands maraton. Som vanns av min syster Tessan. Hur bra är hon inte! Just sayin.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>