En helg utan träning

Denna helgen har jag gjort allt annat än att träna och äta därefter. Jag har vare sig funderat på  proteinintag, sammansättning av näringsämnen eller träningspass. Istället har jag badat, käkat glass, planerat fester, umgåtts med vänner, packat, latat mig, druckit vin, sorterat udda strumpor (ni anar inte hur många udda strumpor som fyra ungar genererar – vad i hela fridens namn gör dem med den andra strumpan?) och andra lågpulsaktiviteter. Skönt som bara tusan.

Men imorgon är det dags igen. Bra mat och massor av träning. Tidig uppstigning för några kilometers löpning innan det är dags för jobb och andra viktiga saker (såsom frisör och
manikyr :-)). Och sedan mina vänner, föser den här bonnatösen in hela sin familj i bilen och drar till Slätta. I en hel vecka. Och där väntar massor med underbara saker. Saker som systrar, skogsstigar, kålpudding, Vättern etc. etc.  Ja, det kommer såklart i bloggen i mer detalj allteftersom :-)

20140727-224948.jpg

20140727-224908.jpg

20140727-224935.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>