Visingsö

Har spenderat dagen på en av de finaste platser jag känner till. Nämligen Visingsö!
Och på Visingsö ligger magiskt vackra Persgården. På den gården finns bl.a en myslifabrik, en gårdsbutik och ett cafe som drivs av min fina vän Susanne. En underbar plats att spendera en sommardag på. Barnen lekte och vi fikade på godsaker från gården. Bäst av allt var pratstunden med Susanne. Först tillsammans med familjen och sedan lite ensamma. Henric, barnen, mamma, syrran, svågern och syskonbarnen drog iväg på äventyr på ön. Susanne och jag satte oss med varsin kaffekopp och planerade en massa spännande saker! Lämnade sedan Persgården med en massa produkter (mysli, choklad, tomater, strödadlar, nötter etc.) och – inte minst – skön energi och härliga framtidsplaner.

Färjan till fastlandet och middag på Gyllene Uttern för svärmor som fyllde 75 år. Kan varmt rekommendera detta ställe för er som är i trakterna. God mat, storslagen lokal och hänförande utsikt.

Och i detta nu försöker barnen övertala oss att dra iväg på kvällsdopp…vi får se hur det hela slutar.

20140730-205402.jpg

20140730-205415.jpg

20140730-205427.jpg

 

Halstrad kummel till huvudrätt.

2 comments — post a comment

Ulrika

Visst är det vackert? Och på Gyllene Uttern finns det ett litet kapell där jag och Henrik vigdes för åtta år sedan, sedan avnjöt vi middagen i restaurangen med just den utsikten! Kram till dig:)

traningsguiden

Men åh! Ja, det var verkligen vackert och ett perfekt ställe för bröllop, middag och fest! Kram!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>