Jobb på obekväma arbetstider?

Jag räknar numer in söndagar som en av veckans viktigaste arbetsdagar. Anledningen härtill? Det är helt enkelt så att många av mina klienter har tid och lust att träna på söndagar. Nästan alltid kör jag personlig träning utomhus, hemmahos eller i gymet på morgonen och förmiddagen. Tar  sedan en ”paus” på eftermiddagen för att göra avstämningarna med onlineklienter på seneftermiddagen och kvällen. För mig känns det här upplägget väldigt bra. Och inte det minsta obekvämt. Jag gillar att jobba på helgen. Klienterna är piggare, gladare  och mindre stressade:-) Att tala med mina onlinekunder är något jag längtar efter hela veckan. Den här söndagen såg ut precis som ovan beskrivits. Under eftermiddagens paus blev vi dessutom väldans bortskämda av underbara vännerna Gunilla och Andreas som lagat en mycket god söndagsmiddag till oss.

Någon egen träning har det inte blivit idag. Men imorgon väntar ett styrkepass med Johan och syrran. Laddar och längtar.

20140921-212429.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens arbetskläder. Anpassade för att passa såväl inomhus som utomhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>