Vilken rivstart

20140922-145815.jpg

20140922-145823.jpg

20140922-145837.jpg

20140922-145907.jpg

Har startat veckan med full kraft. Inte minst vad gäller egen träning. Värmde upp med en skön jogg. Som med lite felspring till slut landade på 10 km…Därefter ett riktigt bra överkroppspass. Kände mig stark. Matade på med tunga vikter och många set. Energin ville liksom aldrig ta slut. Och när den här känslan infinner sig är det bara att njuta, suga ut mesta möjliga träningseffekt och jobba på. Tryckte, pressade, drog och lyfte som att det var det sista jag planerade att göra här i livet. Typ. Jag var alldeles vimmelkantig efter passet. Vimmelkantig med nöjd. Lämnade gymet sprudlande glad för att möta upp maken på lunch. Lyxig måndagförmiddag kan tyckas. Men, så jobbade jag ju i princip hela dagen igår också :-)

Nota Bene: resten av måndagen bestod av ptjobb på gymet, hämtning av barn, handling, matlagning, barnaktiviteter, läxläsning, nattning och så avslutningsvis pt hemmahos :-)

Rivstart och full fart framåt it is. Me like.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>