Tisdag i tights

06.00-08.00: lilarandig långkalsong. Iförd detta mjuka, värmande och skönaste sköna plagg fixar jag smoothie (idag på frysta hallon, fryst superbärmix, fryst spenat, avokado, banan och mjölk) och steker ägg till hela familjen.

8.00-12.30: 2xu tights. Älskar dessa plagg och de här kompressionstightsen är alltid mitt förstahandsval (såvida de inte är i tvättmaskinen – vilket de iofs är mest hela tiden). Har klienter både ute och inne. Klienter som lyfter vikter. Klienter som springer intervaller. Klienter som tränar dynamisk stretch.

12.30-13.30: lilarandiga långkalsonger. Lunch och mailpaus. Wokar lax, grönsaker och nudlar. Häller på kokosmjölk, röd currypasta, färsk ingefära och lite andra kryddor som jag tycker passar. Lite (väl) spicy men gott.

13.30-15.30: trekvartstights från Nike. Älskade, använda och tvättade flera hundra gånger (och trots att min stilsäkra och välklädda klient Isak påpekat att de är noppriga, kan jag inte släppa taget om de här favoriterna). Kör crossfit respektive tung styrka med två starka tjejer.

15.30-18.30: i (oskönt) tighta jeans handlar jag i fiskbilen, grönsaksaffären och på Hemköp. Hämtar barn. Handlar ett livsnödvändigt pokemonkort på Frölunda Torg. Lämnar Alice på fotbollsträning. Lagar mat (lägger tomater, rödlök, champinjoner och paprika i lagom stora bitar i en form, kryddar med örtsalt, ramslöksolja, peppar och salt, på med lax, kryddar med salt, citronpeppar och peppar, brer sedan ett lager med färskost vitlök/örter på toppen, in i ugnen i ca 20-25 min på 225°. Serverar med stuvad spenat och potatis). Röjer i köket. Tvättar. Läser läxor.

18.30-22.00: lilarandiga långkalsoner igen. Nattar barn. Förser sena hemsläntrare med middag. Röjer igen. Hänger tvätt. Mer läxläsning. Jobbar. Bloggar. Förbereder morgondagens jobb samt barnens grejer till respektive aktiviteter.

22.00: äntligen barbent. Och det är så obeskrivligt skönt att krypa ner i sängen. Kommer inte att vara några problem att somna idag :-)

 

IMG_6366Mina älskade trekvartstights.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>