Lång torsdag

20140925-210515.jpg

 

Rehabar foten. Det går framåt.20140925-210525.jpg

 

Notera olikheterna i buffens prydlighet. Min är upponer, helt skrynklig och ojämn i pannan. Mirandas är…perfekt.20140925-210541.jpg

 

Oordningssam men glad.

Vägrade tro att det var mig klockan ringde på 4.50 den här morgonen. Tills jag var tvungen att acceptera läget två snooze senare (jag som aldrig snoozar!). Upp. Morgonfix. Iväg i pt-bilen mot dagen första uppdrag i Örgryte: pt-hemmahos. Ett par som tränar tillsammans. 6.30 hade jag dukat upp med kettlebells, mattor och trx framför deras dörr. Sedan var vi igång. In med grejerna i bilen igen och iväg nästa uppdrag. När klockan var 10 hade jag redan jobbat tre pt-timmar. Blev då en välförtjänt paus.

En paus som spenderades med Miranda som är i stan på semester? Påstår hon iaf. Tror ärligt inte hon vet vad semester innebär :-) Spring och lunch. En massa snack om allt och ingenting. Precis som vanligt alltså. Lämnade henne i löpasskor någonstans nära en skogsstig och fortsatte sedan en härlig asfalttur till Ullevi där jag tränade ben med Johan. Tungt och med en underbar energi.

Därefter har allt sedan handlat om barnen. Hämtning. Kompisar. Aktiviteter. Middag. Föräldramöte. Nattning.  Och de här rutinerna njuter jag av varje dag. Älskar att vara mamma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>