Maxat mys

20140926-202259.jpg

 

Ännu en dag har passerat. En dag innehållande det mesta. Förutom egen träning. Har njutit av att vila trötta och stela ben idag. Benpasset från igår har definitivt satt spår. Baksida lår talar till mig i varje rörelse; stretar, drar, ömmar och spänner. Skönont. Har istället spenderat dagen med klienter.

Bästa starten fick den här fredagen med I. Innan klockan slog åtta hade hon sprungit många, långa, blodsmakande intervaller. Går det att starta helgen på ett bättre sätt!

Därefter jobb på TFC. Ingen fredagsdiscoträning för mina klienter där idag. Istället högintensiva tabataintervaller respektive fysiskt och mentalt krävande skivstångssträning. Bl.a.

Sedan började fredagsmyset på riktigt med upphämtning av alla kidsen. Handlade, fikade, diskuterade middagsmat (kompromissen blev tortillapizza med egenkomponerad topping), förberedde morgondagens födelsedagskalas, lagade mat, tände ljus i hela huset (älskar), och i detta nu under en filt i soffan framför Idol inmundigandes fredagssnacks (alltifrån ostbågar till chokladdoppade jordgubbar – smaken är som baken).

Imorgon blir det födelsedagsfirande på morgonen. Därefter ska jag försöka springa lite längre än vad jag gjort det senaste. Förutsatt att kroppen och vänsterfoten är med på det. Sedan blir det fortsatt firande av vår stora tjej i form av kräftskiva. En lördag att se fram emot.

Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>