En perfekt lördag

20140927-214445.jpg

20140927-214504.jpg

20140927-214525.jpg

På bilderna ovan ser ni ett par av de magiska stunder som den här dagen bjudit på.

Födelsedagsmorgon för Ebba. Som fyller 11 år. Vår stora tjej <3

Sedan iväg på TJUGOFEM kilometers löpning. Det var inte igår! Och lätt var det också. Och hyfsat snabbt dessutom. Utan att jag egentligen jobbade för det. Allt var bara skönt och följsamt. Sprang i skogen. Sprang vid havet. Sprang längs ängar, hästhagar och åkrar. Sprang i bostadsområden, förbi lekplatser och på cykelvägar. Ja, såg lite av det mesta på turen idag. Som var den i särklass bästa sedan jag skadade mig. All rehab i form av styrketräning, vattenlöpning och alternativ träning har nu börjat betala sig.

Och jag kan säga att hela familjen delade min löparlycka. Killarna kom springande och kastade sig över mig med pussar och kramar när jag jublande glad meddelade resultatet efter dragens runda. Alice kom samtidigt springandes nerför trappan med ett stort glas cola: ”mamma det här behöver du nu!” Hur bra kan man egentligen ha det!

Löpning gör mig lycklig alltså. Jag behöver mina rundor. För att orka leva det liv jag vill leva. Med den energi jag vill bjuda på. Och för den alldeles speciella, tillfredsställda och fridfulla känslan som löpning ger.

Energi ut på förmiddagen. Energi in på eftermiddagen och kvällen. Väldigt mycket energi in. Först citronmarängpaj till fikat. Sedan osunda mängder skaldjur, aioli, ostar, västerbottenostpaj, nötbröd och knäckebröd. Och så ett par snapsar på det. Tillsammans med Henke och Tessan njöt vi av alltsamman under ett par timmar. Det här är nog det godaste jag vet. Men nu är jag i matkoma. Men det var det värt.

Nu laddar vi om för morgondagen som börjar med jobb för min del. Hockeyträning och bokmässa för två av barnen. Löplopp för övriga (inklusive Henric). Fullt upp som vanligt alltså.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>