Logistikchef

Alice springer

Kan säga att det här dagen handlat om en sak. Nämligen att rodda runt hela familjens deltagande i olika sporter och på olika events. Men först ut den här morgonen var min (relativt) nya klient H – som redan efter andra passet gjort påtagliga framsteg. Såväl i styrka som i rörlighet. Detta gav bra energi efter en vakennatt med ett av barnen.

Sedan direkt iväg till ett lokalt löplopp i Billdal för att heja fram två av barnen samt Henric som krigade längs med banan. Samtidigt som jag försökte tajma målgångarna körde jag dock i skyttetrafik fram och tillbaka för att hämta/lämna en annan av ungarna som var på hockeyträning (den fjärde var redan på plats på Bokmässan…). Barnen sprang som aldrig förr och med en glädje som fick mig att växa flera centimeter. Så underbart att hela familjen delar detta intresse numer! Henric gjorde en stark insats på sitt lopp. Även om detta race enbart är en del i uppladdningen och formtoppningen inför Amsterdam maraton om några veckor.

Imorgon är det äntligen min tur att röra på mig igen. (Det var ju ändå en hel dag sedan det senast begav sig :-)) Blir en uppvärmningsjogg efterföljt av överkroppsstyrka. Så taggad!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>