Måndagsreflektion

20140929-224615.jpg

20140929-224624.jpg

 

Nämen, då var den här dagen tydligen till ända. Vad hände? I detta nu när jag ligger i sängen för att snart ta avsked av den här måndagen känns det som att jag precis steg upp ur densamma. Men om jag tänker efter lite mer noga, har jag ju faktiskt hunnit med en hel del. Och det trots att en av ungarna hängt med mig hela dagen.

Jobbet känns riktigt bra just nu. Jag har flyt. Och trivs så bra med alla klienter. Personkemi, förtroende och ömsesidigt engagemang  genomsyrar verkligen mina klientrelationer just nu. Och det lyfter naturligtvis arbetsglädjen, flowet, min prestation men också – och allra viktigast – resultaten och utkomsten av träningssamarbetet för den tränande. Att instruera teknik i gymet och peppa någon till ytterligare repetitioner kan många göra. Men att vinna ett förtroende från en annan människa. Att ge sig hän i en träningssituation. Att våga släppa kontrollen. Att våga lita på en annan människa i en för många obekväm situation. Det är betydligt svårare. Men – inte desto mindre – en förutsättning för ett framgångsrikt jobb för personliga tränare.

Jag har iaf fullt förtroende för Johan som instruerade och peppade mig till ett bra pass idag. Mår så bra av att släppa kontrollen gällande min egen styrketräning. Räcker att tänka på andras träning twentyfourseven.

På kvällen blev det myslöpning med en kompis. Älskar att springa i mörkret. Gärna med pannlampa. Hela världen ser annorlunda ut. Det doftar annorlunda. Och känslan i löpningen är helt annorlunda. Så fridfull och avkopplande. Att sedan duscha och krypa ner i sängen är så obeskrivligt skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>