Jurist i grunden

Numer känns det helt självklart att jag är personlig tränare till yrket. Idag blev jag dock påmind om min karriär som jurist. Jag har nämligen blivit ombedd att hålla en föreläsning på temat ”Alternativa karriärvägar för jurister”  på en advokatbyrå i Göteborg- En ära. Och ett hedersuppdag jag ser mycket fram emot. Uppslutningen och intresset för denna föreläsning är tydligen mycket god. Vilket naturligtvis är mycket glädjande. Träffade min goda vän Emma, advokat och numera partner på Sveriges största advokatbyrå, för lunch och planering av det hela. Vi käkade en god lax med tillhörande buffé och konstaterade att den här föreläsningskvällen har alla förutsättningar att bli riktigt lyckad.

Under lunchen påminde Emma mig om en mening jag uttalat för henne när jag slutade på byrån (vilket ju föranleddes av Kärlek): ”nu när jag inte längre kan bli partner på byrån, ska jag göra något annat omöjligt, typ som att springa ett maraton”. Och det har jag ju faktiskt gjort :-) Många gånger. Frågan är då bara. Nu när jag har sprungit ett maraton – till och med massor av gånger – vad som ska hända härnäst! :-)

20140930-224004.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från en annan föreläsning under personlig tränare epoken. Som jurist föreläste jag ofta och mycket. Gillar fenomenet som sådant.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>