Dagen som försvann

Idag har jag haft en sådan där dag som bara försvann. Utan att jag hann fånga den. Jag landade aldrig riktigt på någon plats. Och jag kan inte säga att jag egentligen gjort något vettigt. Förutom att vara med mina barn naturligtvis. Och ungarna har ju iaf gjort vettiga saker: lekt med kompisar, duschat och ätit högrevsbiffar med potatismos. Själv sitter jag dock här och undrar varför to dolistan långtifrån fortfarande inte är avbockad och vad jag höll på med den där tiden när listan inte bockades av?

Nej, nya tag imorgon. Lite med carpa dagen som gäller då! Om jag maxar och allt går helt enligt plan hinner jag med ett yogapass efter morgonkarusellen. Vågar inte hoppas på för mycket men jag ska göra mitt bästa för att hinna dit. I övrigt är det jobb hela förmiddagen och fram till hämtning. Därefter blir det mysfika, lek, aktiviteter, läxor etc. med alla fyra barnen för att senare på kvällen få avlösning av Henric för långpass med klient.

Grattis Tessan; min underbara lillasyster som idag fyller 35 år. Vår relation är något av det mest värdefulla jag har. Vet du Tessan: att om det krävs så kastar jag mig framför en bil för dig. Det får räcka som kärleksförklaring :-) Paket och tårta kommer i helgen. ÄLSKAR DIG.

 

 


IMG_6489IMGP1329

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>