Löparstjärnor :-)

20150127-223424.jpg

Före

20150127-223433.jpg

Efter

Det blev ingen yoga imorse. Jag prioriterade en lugn stund med kaffekoppen istället för maxrace till gymet. Just idag kändes det som att syftet med passet förtogs av att jag kom dit helstressad med andan i halsen. Förutom ”denna miss” har jag lyckats carpa lite mer denna dag. Underbara klienter. Mysiga barn. God middag. Njöt av alltihop utan att hela tiden vara på ”nästa ställe”. En konst det där. Funkar vissa dagar medan det andra dagar känns omöjligt  att vara i nuet. Ni vet när man hela tiden är på väg till nästa ställe. Och går runt med en diffus och odefinierbar ”oro” och stress i kroppen. Men så var det inte idag.

Toppade dessutom dagen/arbetsdagen med min klient Ingrid och långpass med fartökning i tävlingsfart. Hon satsar på sub 1 h 50 min på Göteborgsvarvet. Och passet var upplagt så att 2/3 in i den planerade distansen (20 km) gjorde vi en fartökning på fyra kilometer (dvs. 20 %) av den totala distansen där vi jobbade i en fart strax under hennes tävlingsfart på Varvet. Och det hela förflöt bra. Vi sprang under en stjärnklar himmel i en krispig och hög luft. Kilometrarna tickade på under våra samtal om allt och ingen ting. Det var dock tyst där under fartökningen. Fullt fokus på löpningen. Tekniken. Farten. Och Ingrid höll sig till planen. Jobbade så bra. Det är en fantastisk känsla och upplevelse att vara med när the magic happens. Idag tog vi ett steg närmare målet Ingrid!

 

2 comments — post a comment

Anette

Hej! Har lite svårt med intervall löpning, är det möjligt att du skulle lägga upp exempel på olika intervallträningar/upplägg?:) Tack

traningsguiden

Hej Anette! Självfallet kan jag göra det. Försöker att göra ett eller flera inlägg om detta i nästa vecka!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>