Birthday girl

20150129-210253.jpg

Jaha. Då var man 37 år. Pappa uttryckte saken så att jag börjar ta in på honom. Och hur det än är med den saken känner jag mig starkare, klokare och snabbare än någonsin. ”Peakar” jag vid 37? Nä, absolut inte! Har många år kvar till dess. Massor av styrkerekord och löparmål att uppnå innan dess! Massor av klokskap och kunskaper att inhämta innan dess! Massor av energi och inspiration att sprida till dem som korsar min väg innan dess! Och eftersom jag känner att jag har så mycket att ge ” innan dess” känns även tiden därefter som en positiv tid att gå till mötes. Jag har – som ni säkert märkt vid det här laget – en positiv inställning till livet :-)

Och den här dagen har verkligen tillfredsställt positivisten i mig. Började med uppvaktning på sängen; fina kort, fin sång och fina paket. Fortsatte med frukost på stan med Henric. Jobb med inspirerande klienter. Blev bjuden på fölselunch av Johan. Sprang en uppvärmningsjogg och körde sedan ett tungt skivstångspass. Satte nytt pb i knäböj: 80 kg. Och tangerade två lyft på 100 kg i marklyft (nuvarande pb). Starka tanten är mitt nya nickname.

Avslutade dagen med ytterligare jobb och firande med familjen. Och som om inte detta vore nog har jag fått så många gratulationer och fina ord i telefon, på sms, på FB och IG. Har fått presenter av klienter. Blommor av vänner. Brev och kort från föräldrar och släktingar. Känner mig alldeles bortskämd, glad och överväldigad. Det är ju faktiskt jättehärligt att fylla 37 år.

Kram på er och TACK för alla hälsningar! <3

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>