Gymdate kl 7.10

20150131-165143.jpg

 

20150131-165150.jpg

Dagen började med en gymdate. Och inte vilken date som helst, utan med med min fina vän, fd. kollega och klient Hanne. Idag gymade vi tillsammans. Och vi hade hela stället för oss själva. Överkroppspass för mig och helkroppspass för Hanne. Jag fokuserade på chins, omvända flyes, hantelpress, hantelrodd och overheadpress. Kände mig härligt genomarbetad i överkroppen efter många set av varje övning. Lyxandet fortsatte sedan med (ännu en) hotellfrukost. Med ytterligare vänner (och klienter) som anslöt från sängen :-)

Sedan blev det ytterligare en dag med: från det ena till det andra. Från Marsstrand till upphämtning av barn på fotboll, vidare till dans, kompisar, pingis. Burgare och ombyte i bilen. In på Top Fitness för jobb. Sedan handla, laga mat, fixa presenter och fixa hemma inför morgondagens kalas. Vi har ju rätt många att fira: Alice, Isak, syrran, mig själv och lillkusin Vilmer. Därefter fortsätter festligheterna på Särögården med tjejerna i GirlsWellnessAcademy. Och avslutas med ptonline (sista onlinecoachningen 22.30). Vilken dag det blir imorgon! Jag kommer självfallet att arbeta upp tårtsuget och energinivåerna med en morgonjogg :-) Lets go.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>