Fredagen som blev rätt maxad – fast på ett bra sätt

(null)

Praktiskt jobb mellan 06.50-11.30. Gympt, hemmahospt, löpcoaching.

 

Jobbmöte. Träffade min löpcoachkollega Kenth Svensson, aka Snabba Fötter. Vi har en del gemensamma projekt i uppstartsfasen. Så givande att också diskutera branschfrågor och andra funderingar samt frågeställningar vi löpcoacher ställs inför i det dagliga arbetet. Efter lunch kändes det nästan som ett tjänstefel att inte fortsätta diskussionen i löparskorna. Så det var precis vad vi gjorde. Tiden flög förbi men tror att vi hann avhandla det mesta på agendan. Ska bli spännande att se hur de här gemensamma projekten och idéerna slutligen landar.

 

Champagneklubb. Efter en rekordsnabb dusch bar det iväg på champagneklubb. Idag i Varberg. Och vilken mysig och god kväll det blev. Champagne naturligtvis. Räkor. Ostar. Grönsaker. Aioli. Surdegsbröd. Bär. Och så en väldans massa snack. Välbehövligt och konstrastfyllt till allt snorsportande och skrotlyft i gymet.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>