Sjukt jobbiga intervaller mm

Började dagen som de flesta andra: ja, med frukost framför Vinterstudion. Vinterstudion är typ det nya GonorronSverige. Det gäller att hänga med på vad som händer och sägs i Vinterstudion. Det är ju det folk snackar om.

Tog mig sedan samman och drog iväg till TFC. Det var inte helt enkelt att lämna soffan, mysbyxorna, raggisarna och kaffekoppen hemma. Men står det 400 m intervaller på schemat så gör det. Bara gört: wake up with determination, go to bed with satisfaction. 12 st 400 m intervaller att springa. OMG. Det var jobbigt från första till sista intervallen. Frustade som en jag vet inte vad där på löpbandet. Flåsade som en galning i ståvilan. Men ökade farten lite för varje intervall.  Summa summarum blev det 4,8 kilometer i rejäl överfart. Och det är jag riktigt nöjd med. Relativt lätta ben med tanke på sprungna kvalitetspass det senaste. Men det kom verkligen inte gratis idag.

Måste såklart nämna något om kvällens wellnessaktivitet. Mötte upp mamma och syster Tessan på resaturang. Vi käkade riktigt gott på Tvåkanten och bänkade oss sedan några hus upp i konserthuset för att skratta och förfäras av det Mia Skäringer har att berätta.

Känner verkligen att jag har kommit in i ett flow av att fylla dagarna med liv. Och inte tvärtom som det kan kännas i andra  perioder.

Imorgon ska jag fortsätta att fylla dagen med liv. Bl.a. genom att fira makens födelsedag samt målgången i min klient Isaks debutmara (Tokyo). Jobb med Girls Wellness Academy samt en mysmiddag på restaurang med hela familjen. (null)

(null)

2 comments — post a comment

Lisa

Hej! Vad skulle det kosta att få ett skräddarsytt träningsschema från dig?
Tack för en väldigt bra och inspirerande blogg!

traningsguiden

Hej Lisa! Så glad jag blir att höra att du gillar bloggen! :-)

Jag har många olika typer av coachingupplägg. Ett av dem är online. Sådant abonnemang kostar från 1000 kr per månad beroende på upplägg. Men jag har alla möjliga olika typer av upplägg för mina klienter. Maila mig på marie@traningsguiden.net i mer detalj vad du önskar få, så återkommer jag med ett prisförslag därefter. Det här löser vi! :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>