Vasst veckoavslut

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Avslutade veckan på ett förnöjsamt vis. Utan att känna mig särdeles sliten fysiskt eller mentalt utarbetad.

Började dagen med fölsefirande av maken. Innan klockan slog åtta hade jag således iförd partyhatt hunnit sjunga ”ja må han leva” och servera favoriten citronmarängpaj. Fixade därefter en riktig helgfrukost. Men därefter lämnade jag disken, födelsedagsbarnet och barnen för ett gympass med Johan. LYX.

Tunga basövningar. Kunde inte riktigt möta mina personbästan idag. Men det blev ett bra pass ändå. Jobbade mig upp på 70 kg i knäböj och 90 kg i såväl vanliga som raka marklyft. Därefter i ilfart till Särögården och Girls Wellness Academy. Blev ett underbart pass i strålande solsken och klarblå himmel. Tjejer, missa inte att anmäla er till kurserna som startar i april; jag kommer snart att meddela dagar och tider för dessa kurser här på bloggen och via FB. Vill du hänga på redan nu går det bra att köpa ett 10-klippkort (klicka här).

Sedan ny ilfart hem för att svida om till födelsedagsmiddag på stan. Mysigt kaos är en bra beskrivning av hur en kväll med hela familjen på restaurang ter sig. Vi skrattar, käkar och samtalar en liten stund. Sedan brukar det på några minuter övergå till att retas, gnabbas och petas och det mysiga samtalet övergår rätt snabbt till tillrättavisningar från min och Henrics sida. Och då brukar hela familjen känna att det är dags att lämna stället :-) Precis så var det denna kväll. Nu ligger grabbarna och sover. Tjejerna kollar på film med Henric och jag jobbar (och käkar efterrättsglassen här hemma). Alles gut.

Just det. En annan sak. Den 23 mars kommer jag och Stina Albihn att hålla ha en inspirationsdag på Särögården. Vi börjar med ett träningspass: StrongGirlsChallenge, fortsätter med soppbrunch och föreläsningar av mig och Stina på temat Balans i livet. Det hela avslutas med ett pass på yogamattan med Stina. Jag kommer att lägga upp ett event på FB vartill jag länkar här i bloggen. Men det går bra att anmäla sig till mig eller Stina redan nu. Det kostar 250 kr.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>