Mot ny energi imorgon

IMG_3984.JPG

 

 

 

 

Dagens frukost (barnen fick samma och åt med god aptit:-)): havregrynsgröt (kokt på hälften soyamjölk och hälften vatten) med banan, blåbär, granatäpplekärnor , kanel och äppelmos. Till detta ett fröknäcke med ägg&kaviar samt melon. Och en kanna kaffe.

Veckostarten har varit bedrövlig med sömnbrist, massor av jobb och allmänt strul. Men jag kommer igen. En av mina bästa egenskaper, enligt mig själv :-)  Det kan se ut som att jag ligger nere för räkning. Men icke. Segar mig alltid upp på banan igen.

Träning blir det imorgon iform av någon jobbig löpning. Får se vad det slutligen blir. Det beror lite på kropp&själ, väder&vind och vilka luckor jag rent faktiskt lyckas uppbåda.

Nu när arbetsschemat är så späckat och jag dessutom ligger back på de basala kontona gäller att inte pressa in för många tuffa pass. Jag tar därför tillfällena som uppstår och kör lite mer ad hoc-baserad träning den här veckan. Blir en utmaning för mig som gillar att upprätta planer och veta exakt vad jag har framför mig. Morgondagens träning blir en cliffhanger, även för mig :-) Men hur är det mer er? Ni har väl planerat veckans träning i detalj. Eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>