80 minuter hårt jobb i löparskorna

Dagens träning var nog väst innan jag kom iväg. Oj, så mycket jag var tvungen att fixa med före avfärd! Hade lätt ångest över vad som väntade. Och så är jag ju alltid nervös att jag inte ska orka. Att orken helt försvunnit sedan i förra veckan. Av träning. Av sömnbrist. Av allt annat som händer i livet. Hursomhelst kom jag iväg till sist.

Värmde upp något kortare än vanligt pga. av mitt segande innan passet. Hittade dock rätt snabbt in i ”rätt fart” och rätt känsla i fartökningen. Men nog var det lite slitigt jämfört med förra veckan. Och visst kändes marklyften och knäböjen från i söndags (!). Men som så många gånger förr, började jag komma in i matchen rätt sent. Efter 30 minuter började jag få vittring på ”halvtid” och nedräkning mot den. Och efter halvtid kändes det ju rätt bra att jag var på ”hemjogg. Och sedan fick jag feeling; kunde ”kriga” i motluten och ”återhämta mig” i utförsluten. På platten var det ”bara” att hålla i steget. Sista biten är ju alltid jobbig. Kroppen har ju en tendens att ”lägga ner” när den känner att den snart får sluta jobba. Och då börjar det göra ont. Men höll i och gjorde till och med en liten fartökning på sluttampen.

(null)

(null)

 

 

På Mr. Garmin ovan är enbart uppvärmning och tröskel redovisad. Nedvarvningen var för långsam för att få vara med på bild :-)

 

 

 

1 comment — post a comment

Kenth

Bra jobb! Och ta med dig de positiva delarna som du egentligen vet om, men som kan vara svåra att ta med sig. T ex att du kommer att komma in i passet, att du kommer att orka, osv. Tillfällena när detta händer är säkert ofantligt många fler än när det inte händer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>