Torsdagstryck

(null)

Underbart träningspass på kvällskvisten idag. Hade laddat med lite extra kolhydrater och det betalade sig verkligen. Hade underbar energi hela passet igenom. Känslan av att känna sig stark och med ett kraftfullt tryck i kroppen är så galet härlig. Och beroendeframkallande :-) Känslan av att ha ett tungt lass med vikter på stången. Lägga den på axlarna. Böja. Och sedan känna hur kroppen svarar i vändningen och med kraft pressar upp stången igen. Magi!

Körde lite ”lättare” vikter och fler reps idag. Jobbade med kontroll i den excentriska fasen för att sedan arbeta explosivt i den koncentriska delen. Arbetsvikten låg på 60 kg i knäböjen och 70 kg i vardera marklyft och raka marklyft. Fortsatte sedan med ”explosiva” chins, roddar och en rejäl omgång för coren. Lämnade gymet med världens energi och ett stort leende. Älskar att träna! :-)

Och imorgon är det fredag.Igen. Dagen börjar tidigt för mig och är fulltecknad fram till 16.00 då jag hämtar barnen och går in i mysmood med familjen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>