Soppbrunch, träning och inspiration på Särögården den 22 mars

Nu följer vi upp den tidigare så uppskattade inspirationsdagen i Särö/Kullavik/Billdal med ytterligare en den 22 mars. Den här gången på temat Balans i livet . Vi träffas kl. 11.30 iförda träningskläder på Särögården.

Vi inleder stunden med ett träningspass tillsammans utomhus. Därefter bjuds en härlig sopp- och sallandsbuffébrunch a la Särögården under åhörande av Stina Albihn och undertecknad som delar med sig av tankar på hur man kan balansera upp livet och om framgång, misslyckanden, personliga krascher och hur de ”roddar” träning, barn och karriärkarusellen. Avslutningsvis rullar vi ut yogamattorna och låter Stina guida oss igenom en skön stund på med fokus på balans för kroppen, hjärtat och själen.

Kostnad 250 kronor.

Anmäl dig här!

Varmt välkomna!

Stina och Marie

IMG_6905

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>