Lovestory

Igår var det dags att ta sig an nya apjobigga löpsteg. Denna gång 3 x 10 min långa intervaller. Två minuters vila däremellan. 10 minuters upp- och nedvarvning. Jobbigt från början till slut. Men hanterbart. Sprang långsammare än tusingar men snabbare än vad jag gör på femkilometerssnabbdistans. Sista intervallen gick snabbast. Känner mig väldigt fokuserad, motiverad och ”very in to” min löpträning för närvarande. Känner att jag utvecklas och längtar efter nästa pass nästan omedelbart efter att jag avslutat det jag precis genomfört. Relationen till löpningen kan över tid närmast liknas en neverending kärlekshistoria med djupa dalar och höga toppar. Den finns å andra sidan alltid där även om relation är lite svalare emellanåt. Just nu känns den väldigt het.

Idag har jag löpvilat men imorgon hoppas jag kunna klämma in ett långpass med kvalitativa inslag. Det finns en lucka mellan Isaks fotbollsturnering och jobb för Girls Wellness Academy. Gör det då eller inte alls :-)

Istället för att springa har jag gräddat sjukt många plättar. Det är ju inte som när barnen var små och det åts fem per unge. Numer är det snarare 10 till 12 st per unge. Plus två föräldrar. Gissar att jag stekte sisådär 70 stycken denna morgon. Blir pannkakor hädanefter :-) (Även om jag älskar känslan av att steka plättar i den plättlagg från 1930-talet som farmor stekte plättar i åt mig, Tessan och Elinor när vi var små). Plättarna gör jag på mjölk, ägg, mandelmjöl, soyamjöl, naturell kvarg och salt. Serveras med sylt på frysta bär, fruktsallad, nötter och grädde. Så gott!

Istället för att springa har jag också tränat nya ptklienter; hemma hos och på TFC, tränat discomusklerna, varit på bio och sett Paddington med familjen. Rekommenderas. Jag grät flera gånger. Men skrattade ännu fler. Ätit en underbar gulaschgryta som puttrat på spisen hela dagen. Det gjorde du bra Henric! Och nu till sist; mellosoffan med familjen, raggsockar, myskläder, lördagsgodis, mjuka kuddar, filtar och oskäligt många tända ljus. Älskart.

IMG_3847.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>