Lilla Göteborgsvarvet

IMG_4722.JPG  Okej, sista inlägget om Varvet för det här året. Löparfesten fortsatte på söndagen. Nästan lika många människor i omlopp i Slottsskogen denna dag. Förväntansfulla ungar och hejande föräldrar överallt. Vi hade tre barn på startlinjen i olika omgångar att heja fram. (Ebba fick dessvärre avstå pga. snuva.) Men det var helt perfekta luckor mellan starterna. Popcornmellis i första och besök på pizzerian i den andra. För övrigt den enda restaurangen i området…Finns det något ytterligare att önska är det fler matställen i anslutning till tävlingsområdet. Det vore perfekt för oss med fyra barn :-)

Barnen var verkligen superladdade. Inställning och fokus till loppet varierade med personlighet. Någon stannade och highfivade med publiken mest hela vägen. En annan sprang för allt vad tygen höll. Och en tredje var någonstans däremellan. Gemensamt var dock spring mot kexchoklad. Hur stort kan det egentligen vara att ”vinna” en liten kexchoklad. Tydligen jättestort. Men medaljen smällde såklart ännu högre. Och den hänger nu på en hedersplats bland medaljer från tidigare Varv och andra knattelopp.

Jag kan inte nog understryka hur glad och tacksam jag är att ALLA våra ungar gillar löpning. Och att vi som familj kan springa tillsammans. Och hur bra det känns att (förhoppningsvis) etablera en vana som gör skillnad i deras hälsoliv i såväl ett kort- som långsiktigt perspektiv.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>