Återhämtning

Jag har jobbat en hel del den senaste tiden. Jag har tränat (och tävlat) en hel del den senaste tiden. Barnen har haft mycket den senaste tiden (prov, läxor, uppvisningar, cuper, träningar, kompisar, fester etc…). Jag har varit på en hel del trevliga sociala tillställningar den senaste tiden. Jag har haft en hel del underbara gäster den senaste tiden.

Allt ovan uppräknat är ju sådant jag älskar. Var för sig. Men ibland kan det bli lite mycket av det goda. Även för mig :-) Därför har jag skurit ner på livstempot en aning den här veckan. Mindre träning, mindre bjudningar, mindre på todolistan i allmänhet. Känns skönt. Jag känner hur min kropp suger åt sig av lugnet. Idag har jag förvisso jobbat på rätt bra. Men jag har också unnat mig en lång stretch, en lång lunch och en mysig kväll med barnen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>