Lätt löpning och lätt styrka

Började dagen med en regnig löprunda. Det var en av de skönaste rundorna i år. Det luktade gott. Det var grönt. Det var ljust. Det var lätta ben och behagligt tempo på en alldeles lagom lång runda.

Regn verkar ju vara det genomgående temat för löpning runtom i Sverige idag. Jag tänker närmast på Stockholm Maraton. Jag kan säga att jag var rätt nöjd med att springa i det göteborgska regnet. Kände faktiskt inte ens en liten gnutta för att varva Stockholm idag. Men imponeras av och gläds med de som kämpade i huvudstaden. Nä, jag njuter fortfarande av sköna känslor från Hamburg. Och så laddar jag för en alldeles speciell mara nästa helg. Men den berättar jag inget om förrän efteråt. Alltihopa är nämligen väldigt hemligt. Jag ogillar själv cliffhangers och hemlighetsmakeri på andra bloggar men i det här fallet har är det befogat. Lovar att ni ska få veta allt om den här speciella maran så snart den är avklarad :-)

Efter några timmars cafetjänst på fotbollsplanen (Isaks lag anordnade en cup) drog Henric  och jag till gymet. I vanlig ordning jobbades det med skivstänger. Började på lätta vikter idag. Gäller att sakta men säkert arbeta upp styrkan igen. Kommer att fokusera på det framöver. Så härligt att kunna köra böj och marklyft utan att oroa sig för tunga ben i löpträningen.

Indisk takeway, te, jobb, serier och soffhäng – exakt så ser lördagskvällen ut här hemma. Bara precis hur gött som helst.

IMG_0889.JPG

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>