Uppladdning pågår

      

 

Hur en laddar inför en åttamilatur i löparskor?

Jag testar modellen med kompishäng, vila, manikyr och en massa god mat. Sova är jag inte så bra på. Därför fokuserar jag mer på nämnda delar. Vilka jag däremot är riktigt bra på :-)

Senaste dygnet har spenderats i Skåne och Nyhamnsläge hos våra underbara vänner Eva och Daniel. Finns få ställen jag hellre hänger på än just där. Turligt nog fick jag också chansen att träffa min fantastiska adept Martina som bor i närheten. Martina som jag tränar online och som snart kommer att springa sin första mil under 40 minuter.

Nu ikväll har vi ägnat åt oss skaldjursfrossa och stora&små diskussioner om livets väl och ve. Dessutom har flera vänner hört av sig och utlovat sällskap under ultraintervallerna. SÅ glad för detta. Vilken ynnest att vänner vill springa mitt i natten för att ”beskydda mig mot vildsvin” etc. :-)

Imorgon är en vanlig arbetsdag men jag ska försöka att vila lite på kvällen innan det hela drar igång. Dessutom ska jag skriva en energiplan (och inhandla det som behövs). Så att jag vet vad som ska ätas mellan intervallerna. Vet att jag kommer att komma in i ”guldfiskhjärnan” efter ett tag. Och då är det bra att det står på en lapp vad jag ska göra i respektive paus.

T. Minus 25 h.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>