Sista förberedelserna

      

Fixar med det sista innan det är dags att ge sig av på första intervallen. Ska bli skoj. Förväntansfull och lite otålig. Precis så känner jag mig nu. Kroppen känns bra (möjligen förutom en störande liten punkt under främre trampdynan (som smärtar mig till och från)). Benen redo. Och huvudet utgår jag från är med i matchen.

Jag har en plan för energi. Som alldeles säkert kommer att revideras allteftersom. Jag har compeed. Jag har stretchmattan utrullad. Jag har tvättat alla sporttoppar (som inte skaver) och alla löparstrumpor (utan hål). Därutöver har jag seriösa planer på stretch, dusch och ben i högläge mellan varje intervall. Vi får se hur det går med alltihopa :-)

Uppdaterar löpande på Instagram och/eller Facebook. På instagram heter jag @sjobermgari.

Lets go :-)

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>