Mysiga dagar

        

Vårt kollektiva leverne här på Berget fortsätter. Idag delade vi dock upp oss i olika grupper för att göra lite utflykter som passar barnen i respektive åldrar. De större kidsen fick med sig några äventyrliga vuxna och drog iväg till äventyrspark. Själv hade jag hand om de mindre grabbarna och valde linbana och gungbräda på lekplats istället. Ungefär hur mysigt som helst. Efter en intensiv förmiddag utomhus valde vi att pyssla på eftermiddagen. Vi pärlande monstergrodor, älgar och ekorrar. Jag tyckte att det var precis lika roligt som barnen. Älskar pärlplattor!

De större barnen var nöjda med sitt äventyr ovan trädkronorna, hängandes i sele under antagande av diverse utmaningar. Själv nöjde jag mig med en marklyftsutmaning i gymet. Alldeles perfekt och lagom för min smak. Även om jag kör den mesta styrkan i trx, utegym etc. på semestern, tycker jag om att köra ett kvalitetspass tunga basövningar med skivstång i gymet emellanåt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>