Berget

      

När jag är här i Tidaholm är det som att kastas tillbaka tjugo år i tiden. De rutiner jag hade när jag senast bodde här sitter i. Mina svampställen lyser fortfarande gula. Och de borstnejlikor ”jag plockat”varje år står fortfarande knalligt rosa i samma glänta. Älgarna skådas fortfarande på samma ställen. Och dofterna är precis desamma. Och jag njuter av tillvaron här på Berget. I ett par veckor om året. Efter en stund börjar jag alltid att längta efter vårt hus i Billdal. Och alla vänner. Och pulsen i Göteborg. Drägliga restauranger (förlåt Tidaholm men på den här punkten finns betydligt mer att önska).

Jaja,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>