Kom i din bästa form någonsin – den här sommaren


Över sommaren (juni-augusti) kommer jag att fokusera extra på den del av min verksamhet som rör personlig träning; och

över sommaren tar flera befintliga PT-kunder semester från mig.

Baserat på dessa omständigheter kommer jag därför att ta mig an nya PT-kunder under nämnda tidsperiod. Du kan bli en av dem.

Uppläggen skräddarsys helt utifrån dina mål. Träningen kan ske ute, inne, hemma hos eller i en kombination av dessa. Styrka, löpning, rörlighet, crossfitinspirerat – hur vill du komma i din bästa form. Maila mig för vidare information. Vad gäller priset brukar jag be intresserade att informera mig om tänkt budget och träningsmål. Därefter presenterar jag ett förslag som på bästa sätt förenar dem båda.

2013-04-25 10.03.33

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>