Blandade tankar över en kopp te

Sitter hopkurad i soffan med en kopp te – HELT slut. Finns inte en enda gnutta energi kvar i det här köttstycket. Men jag har inget att klaga över. Livet är roligt. Och den känslan hänger helt säkert ihop med att jag just nu fyller det med saker som känns meningsfulla. Sådana saker som att se människor utvecklas. Att se människor övervinna sina rädslor. Att se människor klara saker de trott omöjliga. Den känslan. Och att få känna sig delaktig i allt det där. Tillfredsställelse är ordet.

Och jag njuter av att känna att jobbet just nu känns som en hobby, dvs. något jag gärna lägger min energi och tid på. Något jag ser fram emot och gör med glädje. Något som ger mycket tillbaka. Ibland får vi personliga tränare lite väl mycket kredd av klienterna; exempelvis genom kommentarer som ”tack för att jag klarar av att springa såhär fort/såhär långt/lyfta såhär tungt/har minskat i fettprocent” etc.. Och visst finns vi där för dem – all the way är mitt motto – ger dem verktyg och pepp. Men det är ju faktiskt de som har gjort jobbet. Anyway – så suger jag i mig av deras nöjdhet. Och allt sammantaget har stärkt mig i mitt beslut att juristrollen framledes kommer att få stå tillbaka ytterligare i relation till den personliga tränarverksamheten och närliggande aktiviter.2013-05-16 18.44.15

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>