Och den egna träningen miss PT?

Tackar som frågar. Igår körde jag backintervaller mellan två kunder. Dog backdöden och det hela var slut på 25 minuter. Återkommer med upplägget i ett separat inlägg imorgon (läs torsdagförmiddag) och jag föreslår att du avsätter 30 minuter för att köra ett backpass redan samma dag (läs: torsdag). Nöjdhetsgaranti utlovas.
2013-05-07 14.01.28

Såhär nöjd&glad kan man se ut när det har sprungits intervaller.2013-05-08 18.49.08

Idag har jag tränat överkropp i superset (dvs. två olika övningar direkt efter varandra utan vila emellan, vilan sker istället mellan varven) med fokus på många repetitioner och mjölksyratålighet (s.k. ”högrepspass”). Hallå smärta. Dagens värsting var superset av armhävningar och bänkpress. Om jag inte har träningsvärk i bröstmusklerna imorgon ska jag…? (Kom inte på något rumsrent att skriva så det bidde inget :-).)

Och rörlighet har jag också tränat – 10 minuter varje morgon hittills den här veckan. Bra där!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>