Nämen då var det fredag igen

Den här helgen ska sambon och jag roa oss utan barnen i Stockholm. Och det blir en salig blandning av det vi gillar att göra mest: träffa vänner, äta god mat på bl.a. det här stället, springa (träning med Malin Ewerlöf på lördagen och långpass på Djurgården på söndag),  slappa, dricka kaffe, sova ut och kanske shoppa lite (förbud mot träningskläder och barnkläder). Bara tanken på att ha detta framför mig skapar välmående och sinnesfrid (jag ska bara packa, jobba, fixa, blogga, vattna och duscha först osv…:-) Men sedan, aaah!). Något annat jag ser fram emot den här helgen är att heja fram kända och okända löpare på Stockholms gator. Nästa år står jag sannolikt också på startlinjen av Stockholm Marathon. Jag kommer att spana, skrika och heja lite extra på den här tjejen som springer sub 3.40 på lördag.

2013-04-14 13.32.26

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>