Legoland

Vilken härlig dag! Legoland är verkligen som gjort för en lyckad semester med barn. Allt är anpassat utifrån deras behov och nöjda barn medför nöjda föräldrar. Idag har det blivit frukostbuffe, besök på två av världarna på Legoland (Piratlandet och Vilda västern). Parken är ju dessutom fantastiskt fin och det är – även från ett vuxenperspektiv – fascinerande att betrakta alla konstverk byggda av lego. Lunchen – fin grillbuffe – intogs i en ”medeltida” borg. Och när barnen ätit fanns lekrum fyllda med lego att sysselsätta sig med = långlunch för föräldrarna. Sedan flera familjeattraktioner där alla kan åka tillsammans efterföljt av körkortslektion för barnen när föräldrarna kan heja på och dricka kaffe. Någon har tänkt till. Nu badar barnen bubbelpool och snart blir det middag med temat: bygg din egen burgare (sill och potatis får det bli en annan dag). Mitt ”bygge” ska utgöra energi för morgondagens långpass som ska ske innan frukost och besök på Lalandia (ett äventyrsbad). Trevlig midsommar!

20130621-174906.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>